top of page

TIJD VOOR JOU!

Merel Mollema Fotografie - Heleen - 32.jpg

Hoe wil jij je voelen? Je doet zo je best en het lukt maar niet? Niet lekker in je vel? Kom je niet uit de cirkel van stress en krijgt er maar geen grip op? Ik help je graag! Uit eigen ervaring en jarenlang werken met cliënten, kan ik je technieken leren die jou helpen. We creëren de ruimte voor jou (of jij en een paar vriendinnen) om in beweging te komen om rust, kracht, groei en positieve verandering te vinden. Met mijn aandacht voor jou  vind je dat stukje balans waar het nodig is. Want vergeet niet: jij bent het waard! Investeren in je eigen welzijn en gezondheid zou op nr 1 moeten staan. Het begint namelijk allemaal bij jou!

 

Het is wetenschappelijk aangetoond dat yoga en juiste ademhaling het welzijn verbeterd op vele gebieden:

  • stress verandert in rust

  • depressie verandert in levenslust

  • pijn verandert in verlichting

  • zwakke spieren worden sterk

  • van stijfheid naar flexibiliteit

  • angst/nervositeit verandert in ongedwongenheid

  • levenskwaliteit verhoogt

  • geheugen versterkt

  • hart problemen verbeteren

 

 

 

 

 

 

 

 

Een privé les is fijn als je specifieke aandacht wilt voor iets wat in een groepsles niet mogelijk is, of als je een dieper liggend probleem hebt (burnout, depressie, afhankelijkheid). Samen evalueren we jouw doelen; wat wil je bereiken, hoe wil jij je voelen? Waar wil je vanaf en wat wil je winnen. Van daaruit gaan we aan jouw specifiek doel werkenBurnout, depressie, rugpijn, heup issues, blessures, spanning, negatieve gedachten, zwakke spieren, stijfheid, meer ontspanning nodig of zit je in een vicieuze cirkel en weet je niet hoe daar uit te komen? De les is helemaal afgestemd op jou en jouw wensen!

 

Weet je niet precies wat je nodig hebt? Met mijn sterk oog voor detail en rijkelijke ervaring komen we daar wel achter en gaan we samen aan de slag.

 

HOE WERKT HET?

1. neem contact met mij op

2. we bespreken je wensen

3. we maken een afspraak

4. ik kom naar je toe* of we ontmoeten elkaar online via Zoom**

 

* wat we nodig hebben is genoeg ruimte voor 1 yoga mat en de rest regel ik

(mat, props, know-how en sfeer).

**  wat je nodig hebt is genoeg ruimte voor 1 yoga mat, een yoga mat en een

goede wifi verbinding via je telefoon of laptop. Ik stuur je de link naar Zoom 
 

INVESTERING **

De lessen duren rond 1 uur en 15 min

1 les € 85*
5 lessen €80* per les
10 lessen €75* per les

*exclusief reiskosten, inclusief materialen. Heb je een financiele uitdaging (of lager inkomen) dan werk ik met een (oordeelvrije) sliding scale

Greetje

"Ik ben me meer van mijn lijf bewust. Soms wandel ik met opgetrokken schouders en gebalde vuisten. Daar let ik nu op en kan me dan beter ontspannen. Voel me veel rustiger in lichaam en geest"

Melissa

"Na Covid hebben de lessen met Heleen me leren ontspannen en kan ik spanning loslaten. Ik ben ook sterker en voel een voldaan, relaxed en los gevoel in mijn lijf"

Merel Mollema Fotografie - Heleen - 10.jpg
bottom of page