top of page
IMG_2259_byCarolOliva.jpeg
Merel Mollema Fotografie - Heleen - 19.jpg

PRIVÉ COACHING

IMG_3370 3_edited.jpg

LIVE ONLINE LESSEN

ON DEMAND

Zie bovenstaande STORE page in het menu voor mogelijke opties: een live online les volgen (v.a. Sept 2024), een tutorial speciaal voor jou gemaakt, cursussen, gratis pdf downloads enz.

PRIVÉ COACHING

Hoe wil jij je voelen? Je doet zo je best en het lukt maar niet? Niet lekker in je vel? Kom je niet uit de cirkel van stress en krijgt er maar geen grip op? Ik help je graag! Uit eigen ervaring en jarenlang werken met cliënten, kan ik je technieken leren die jou helpen je blokkades te doorbreken. We creëren de ruimte voor jou om in beweging te komen om rust, kracht, groei en positieve verandering te vinden. Het stukje balans vinden waar het nodig is. Jij bent het waard! Investeren in je eigen welzijn en gezondheid is belangrijk want het begint allemaal bij jou!

 

Het is wetenschappelijk aangetoond dat yoga, meditatie, beweging, juiste ademhaling en mindfulness het welzijn verbeterd op vele gebieden:

  • stress verandert in rust

  • depressie verandert in levenslust

  • pijn verandert in verlichting

  • zwakke spieren worden sterk

  • van stijfheid naar flexibiliteit

  • angst/nervositeit verandert in ongedwongenheid

  • levenskwaliteit verhoogt

  • geheugen versterkt

  • hart problemen verbeteren​​​​​​​​​

Met een privé les bied ik maatwerk. Specifieke aandacht voor iets wat in een groepsles niet mogelijk is, of voor een dieper liggend probleem (burnout, depressie, afhankelijkheid). Samen evalueren we jouw doelen; wat wil je bereiken, hoe wil jij je voelen? Waar wil je vanaf en wat wil je winnen. Van daaruit gaan we aan jouw specifiek doel werken. Burnout, depressie, rugpijn, heup issues, blessures, spanning, negatieve gedachten, zwakke spieren, stijfheid, meer ontspanning nodig of zit je in een vicieuze cirkel en weet je niet hoe daar uit te komen? De les is helemaal afgestemd op jou en jouw wensen! Al je ervaringen in het leven worden opgeslagen in het lichaam en die spanning kan je loslaten door te bewegen, je bewust te zijn en in het nieuwe mooie te bezinnen. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Met mijn sterk oog voor detail en rijkelijke ervaring komen we daar wel achter en gaan we samen aan de slag.

 

HOE WERKT HET?

1. neem contact met mij op

2. we plannen een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 min.

3. willen we samenwerken dan maken we een afspraak

4. je ontvangt een intake formulier

5. we beginnen! (ontmoetingen via zoom)

INVESTERING **
De lessen duren rond 1 uur en 15 min

1 les is een investering van € 85​. Sliding Scale mogelijk en bij aankoop meerdere lessen tegelijk ontvang je korting.

LIVE ONLINE CLASSES

Live online lessen beginnen na de zomervakantie van 2024. Check terug voor meer informatie of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Als je niet kunt wachten; vind mijn youtube channel in de link beneden of ga naar mijn STORE pagina waar je lessen kunt kopen en dowloaden.

Merel Mollema Fotografie - Heleen - 23_edited.jpg
bottom of page